Långlopp/Skidorientering/Draghund

Denna vinter kommer bli av lite allt i allo :) Ingen riktig fokus på en grej utan jag kommer köra på det som jag vill göra just för dagen. Ett bra eller dåligt sätt? Vem vet..

Tror jag har mitt tävlings-program inplanterat i huvudet men som sagt i förra inlägget så är det mycket som krockar tyvärr och då måste det väljas. Kommer bl.a. att välja lite skidorientering nu närmast bara för att få lite ordentlig kart-träning innan lite större tävling tar vid.

Sedan ska jag nu kika upp lite draghunds-tävlingar eftersom mitt gröna kort är starkt på gång nu :) Puma är iaf väldigt drag-villig på barmark och är superduktig att köra om andra hundar. Nu får vi hoppas att detta gäller ALLA hundar och att det går lika bra på skidorna nästa gång :) Mer tävlingar som kommer att krocka alltså!

Mer fokus nästa vinter!


VinterSäsongen 2013

Bara två lopp har jag hunnit med än så länge denna vinter (2 lopp på en helg). Jag vill nu kunna fortsätta att tävla i vinter men jag är lite leds på att kroppen inte känns helt hundra. Har haft problem med halsont sedan november och därför har träningen inte blivit den bästa. Man har ibland kört på när det onda försvunnit och då har det gått bra ibland att fortsatt men har även vilat någon gång när det varit bra för att vara säker att inte det onda skulle komma tillbaka igen. Men trots vila så har denna onda hals gått upp och ner i vågor ändå. Därav har det blivit att man kört på de dagar det känts bra.
 
Våffelrännet, Töva 19/1
- 20K Klassiskt. 2:a. Tid: 01:20:31. Malde på i samma tempo. Hade ingen riktig tempohöjning att ta till. Har inte blivit speciellt många intervaller ännu.

Bror Viklunds Lopp/DM, Lucksta 20/1
- 10K Klassiskt. 1:a. Tid: 00:39:16. Valde dock att bara åka 10K på söndagen. Bra att välja korta banan när man lämnat långkalsongerna hemma när det visar sig vara ca 16 minus vid starten :P Lite för kalla och stela muskler blev det och kände att det tog emot att kunna åka ut ordentligt direkt från start. Ett stort minus att inte vara varm om sin kropp och muskler när det kommer till tävling. 
Denna dag fanns jag även med på ST-tidningens framsida från lördagens tävling :) Sedan avslutade jag och älsklingen helgen med en middag och 3D bio :)

Södra Berget Runt, Sundsvall 27/1
- Irriterad hals, valde att stå över. Smart? Jao.. Vart värre under dagen trots vila.
 

Kommande Tävlingar: (mkt som dock krockar med varann så det blir till att välja=)
Östersund Ski Maraton, Östersund 2/2
Medelpad Classic Ski, Bergeforsen 3/2
 
Skid-OL DM lång, Kovland 9/2
ICA-loppet, Åsarna 9/2
Brinkmaran, Sollefteå 9/2
Skid-OL DM medel, Kovland 10/2
NM 3000 meter, Ås 10/2 
Fiskarrännet, Tynderö 10/2
 
Skid-OL MSOC natt, Kovland 12/2
 
Njurunda Runt, Njurunda 16/2
Haldo Hanssons Minne, Trångsviken 17/2
 
Skid-OL MSOC natt, Strategen 19/2
 
Skid-OL SM lång, Övik 23/2
Tjejvasan, Oxberg-Mora 23/2
Skid-OL SM Sprint, Övik 24/2
Krokomsturen, Rödön-Krokom 24/2
 
Vasaloppet, Sälen-Mora 3/3

Skid-OL DM medel, Östersund 9/3
Skid-OL DM lång, Östersund 10/3
 
Skid-OL MSOC dag, Timrå 17/3
Storlirennet, Storlien-Meråker 17/3
 
Skid-OL MSOC natt, Timrå 19/3
 
Flyktingrennet, Nordli-Gäddede 24/3
 
Kungsledenrännet, Hemavan-Ammarnäs 13/4
Åre Cross Country Open 13/4
 
/Therese
 
 

RSS 2.0