Arctura

Dit upp kan man springa, ta trapporna :) Eller om man är lite lat eller ska på middag så kan man få ta hissen. Det har nu gått snart ett år sedan jag och Andreas var på middag på restarangen som finns där på toppenvåningen.


Jag på restaurangen uppe i Arctura.


/ Therese


Vintern 2009/2010

Lite av vintern 2009/2010 som jag kommer ihåg den kommer här nedan. Det vart inte så många långlopp som det bruka bli men några i alla fall. Kanske något lopp som är glömt men några av loppen här som jag haft i planeringen och tävlat :)

Januari
17/1 Polaris Cup 2
23/1 Polaris Cup 3
24/1 Fjällbryntloppet, 16,5 km

Februari
6/2 ICA-loppet, Åsarna, 45 km
7/2 Träningstävling skidO
13/2 Polaris Cup 4
14/2 Polaris Cup 5
27/2 Tjejvasan, 30 km
28/2 Krokomsturen, 25 km

Mars
7/3 Vasaloppet (enbart långpass-träning dagen innan)
21/3 Storlirennet, 30 km
27-28/3 Flyktingloppet, 45 km

/ Therese


Mer utav sommaren 2010

Paddling har det blivit en del gånger. Jag och Andreas var ute och paddlade en bra sväng en lite kylig dag i sommras. Jag höjde mig något snäpp i kajak-rank sen senast.
Dagen innan slog vi vad, jag skulle testa och paddla lite grann med Andreas multisport-kajak. Jag skulle få putta i Andreas i vattnet om jag klarade mig och han skulle såklart få nöjet att se mig ramla i ifall jag inte klarade mig.
Det var inte helt det enklaste vill jag lova. Men vissa bitar gick det helt ok. När jag närmade mig bryggan igen efter svängen jag körde så började Andreas dra sig därifrån för han visste vad som komma skall. Men vad händer när jag ska kliva ur... Vänder mig mot bryggan och kajaken vänder åt motsatt håll och jag åker i vattet med slow motion. Vips så vart det första doppet för året och i Indalsälven.


/ Therese


Lite av sommaren som var

En del av sommaren som var spenderades bl.a. i Östersund.
En del orientering vart det och mys med systers familj. 

      

1. Systers familjs´ charmtroll Adidas.
2. Jag vid målgång på en orienterings tävling utanför Östersund.


/ Therese


RSS 2.0