Lite av varje Men betydande saker i mitt liv!

Frösö femdagars:
Satte igång efter Park-Cuperna avslutades. Orienteringen gick skapligt men kände dock att man inte fick något flås. Men lite så är det väl början av säsongen.



Ännu en Födelsedag:
Denna gång Andreas födelsedag :)
En riktigt härlig dag spenderades i Nedansjö med grillning, lerduveskytte och massa mys :)
Simba fick även äran att följa med till Sundsvall denna lång helg :) Det tyckte Puma va en utmärkt idé.

               

           

   


Tour de Medelpad:

Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag kördes orienterings-tävlingar i Sundsvalls trakten.
Första dagen gick skapligt med ett fåtal bommar. Benen var även som piggast på torsdagen. Men förhoppningsvis mer lärdom av dessa dagar och fler kilometer i benen ska man nog försöka komma i bättre form.

Under Lördagen och Söndagen befann sig Andreas i Skövde för att cykla säsongens första långdistanslopp på MTB (Billingeracet). 81 km som innehöll mestadels skog och stig men även lite grusväg och landsväg. 
17.e man i Elit-klassen :) Grattis :) 


/ Therese


Swarovski

Är märket på dessa fina örhängen som jag fick av min Andreas i födelsedagspressent.



/ Therese


Några veckor, nån månad :)

 

Hej!
Vad som har hänt... :)

Storlirennet:
Jag och Andreas åkte upp mot storlien och Meråker för att åka Storlirennet. Andreas vart bästa svensk och fick sig en 4.e plats! Själv förbättrade jag tiden i år motför ifjol.
Vädret hade inte kunnat blivit bättre! det var verkligen en kanon helg på fjället! och underbart fort går det ner til målet i Meråker ca de 6 sista km är mest bara utför :)

Flyktingloppet:
Helgen efter storlien så var det dags för att ännu ett år åka Flyktingloppet! Elit- och Motionsloppet som startar i Norska Nordli och målgång i svenska Gäddede.
Detta är ett tufft lopp, jobbigare än Vasan. Här är det kuperingen man blir tagen av motför Vasan som det är tiden som kan knäcka en :) Flyktingloppet är ett lopp som börjar redan med 250 höjdmeter på de första 6 km. Ett roligt men riktigt jobbigt lopp med många många spurtpriser... och jag tror Northug tog vart enda ett detta år :)

Medans jag var och åkte Flyktingloppet så var Andreas och åkte SM, Stafetten och 5-milen!
Killarna i Stockvik tog med sig ett silver hem från Stafetten! Det var riktigt bra gjort av dem! Grattis till er :)
Sedan slutet av helgen så var det dags för 5-milen som Andreas hade som mål att åka nu ett tag.
Helt fantastiskt åkt utav Andreas! Han tog ett individuellt SM 5-mil brons! Han är så så duktig :)

Lång ledigt innan, under och efter Påsk:
Hade inte kunnat varit en bättre påsk :) Först ner till Sundsvall för att sedan åka vidare hem hemåt till mina föräldrar dagen därpå. Där väntade mycket god mat, träning och riktigt mycket mys :) Efter påsk-helgen åkte vi tillbaka till Sundsvall  för att även där få riktigt god mat och massor med trevligt sällskap.
Jag mår underbart bra med min Andreas! :)


Födelsedag:

Ännu ett år äldre. Hela helgen var kanon! Jag och Andreas bakade en kladdkaka och en choklad-tårta. Choklad choklad choklad :) Mums :) Fick även två riktigt fina presenter utav Andreas. Den luringen hade självklart sett en inlägg från denna blogg från något år sedan och sett ett par örhängen jag hade tänkt att kosta på mig så småning om. Ett par Swarovski örhängen :) Bild kommer sedan :) Fick även ett par nya Birkenstock sandaler :) Finns ju inga skönare skor säg :)

OL-premiär:
Har också hunnits med. Några utav Polaris Park-OL cuperna. Roligt men även jobbigt med dessa lite snabbare och lättare orienterings banorna. Snabb löpning och snabbt tänkande.

TioMila:
En riktigt härlig helg spenderades i Finspång på orienterarnas 10-Mila. Min Andreas som följde med förgyllde ju självklart helgen till fullo :) Loppet kändes bra, tappade ju lite i löpningen men orienteringen stämde bra. Liten liten bom bara, fel sida av en liten höjd som rätt snabbt korrigerades. Tältningen var ju underbar :) Andreas och jag slog upp lättvikts-tältet när vi kom på plats. Premiär användning av det tältet var det också. Det var ett bra tält :) Mysigt och varmt vart det även när Andreas satte ihop våra två sovsäckar till en :) En riktigt härlig helg som sagt :)



/ Therese

RSS 2.0